Ακαδημία και συμβόλαια
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Ένας από τους πρώτους στόχους που έθεσε ο Κάμερον Τόσακ με την άφιξή του στην Πάφος FC είναι η αξιοποίηση της Ακαδημίας
Ένας από τους πρώτους στόχους που έθεσε ο Κάμερον Τόσακ με την άφιξή του στην Πάφος FC είναι η αξιοποίηση της Ακαδημίας. Ο Ουαλός προπονητής, που είναι λάτρης της φιλοσοφίας «δουλεύω για να βγάλω παίκτες», έθεσε ως στόχο στην Πάφο να αξιοποιηθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας και το αποδεικνύει έμπρακτα.
Μετά την επιλογή του να βρίσκεται ως τρίτος τερματοφύλακας στην ομάδα ο 19χρονος Θεοκλή, επόμενος στόχος είναι να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια με την πρώτη ομάδα τουλάχιστον δύο παίκτες της Κ19.
Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας της Πάφος FC Γιώργος Καρατζάς βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας και ήδη εντόπισαν 2-3 ποδοσφαιριστές, μέσα από τους οποίους θα γίνει η τελική επιλογή.