Βγαίνει μπροστά ο Κίρζης, ανακοίνωσε έκτακτη διάσκεψη

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 18.2.2020
Βγαίνει μπροστά ο Κίρζης, ανακοίνωσε έκτακτη διάσκεψη
Ο διοικητικός ηγέτης των γαλάζιων αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά του, καθώς θα μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου

Στο επίκεντρο έντονης κριτικής για τη φθίνουσα πορεία που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα ο Απόλλωνα βρίσκεται η διοίκηση του Νίκου Κίρζη.

Ο διοικητικός ηγέτης των γαλάζιων βλέποντας την ομάδα του να παρουσιάζεται αγωνιστικά αγνώριστη, μετρώντας τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά του, καθώς θα μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου το πρωί της Τετάρτης (19/2, 10:30) στο Κολόσσι.

Εύκολα λοιπόν αντιλαμβάνεται κανείς πόσο σημαντική είναι αυτή η κίνηση από τον πρόεδρο του Απόλλωνα, καθώς αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα όσα θα αναφέρει για την προβληματική εικόνα της ομάδας του, όπως επίσης και για τις εξελίξεις γύρω από το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των γαλάζιων αναφέρει: «Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε ότι το πρωί της Τετάρτης (19/02, 10:30) θα παραθέσει δημοσιογραφική διάσκεψη στην αίθουσα διασκέψεων του προπονητικού μας κέντρου στο Κολόσσι ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ.Νίκος Κίρζης».

]]>

Έκαναν πίσω για Λαΐφη επειδή ζήτησε χρόνο

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Η εκτόξευση του Πίττα σε έναν χρόνο!