Ομόνοια: Η «καυτή πατάτα» του Μπεργκ

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Ομόνοια: Η «καυτή πατάτα» του Μπεργκ

Η Ομόνοια είναι… εξαρτημένη από τον Γκόμεθ, αφού στο ένα παιχνίδι που δεν έπαιξε λόγω τιμωρίας απώλεσε βαθμούς (0-0 με Πάφο). Στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Εθνικό, όταν έγινε αλλαγή στο 15΄, η Ομόνοια έχασε, ενώ στην ισοπαλία 1-1 με τον Ολυμπιακό ήταν πάρα πολύ κακός. Με απλά λόγια, όποτε λείπει ή όποτε δεν είναι στα καλά του, οι πράσινοι μπλοκάρονται. Το πρωτάθλημα μπαίνει σε μία κρίσιμη καμπή και το τεχνικό επιτελείο πρέπει να βρει τη φόρμουλα να μην φανεί σε τόσο μεγάλο βαθμό η απουσία του. Σαφώς και είναι μία μεγάλη απώλεια και φάνηκε από τη μέχρι τώρα παρουσία του Γκόμεθ.
Ευκαιρία για Κούσουλο
Η αποχώρηση του Φάνου Κατελάρη, η μη ενίσχυση της ομάδας στο κέντρο και η άρνηση της Ομόνοιας να δώσει δανεικό τον Γιάννη Κούσουλο κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως η ομάδα προγραμματισμού και η τεχνική ηγεσία αποφάσισαν να στηρίξουν τον δυναμικό μέσο και όποτε παραστεί ανάγκη να τον εμπιστευθούν. Ο Κούσουλος λοιπόν καλείται να αρπάξει την ευκαιρία και να αποτελέσει αξιόπιστη λύση στα χέρια του Χένινγκ Μπεργκ. Φυσικά με τον Νορβηγό τεχνικό ποτέ δεν μπορείς να είναι σίγουρος για καμία θέση στην ενδεκάδα. Ίσως να έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του. Τον πρώτο όμως λόγο τον έχει ο Κούσουλος.
Χωρίς επιλογή
Η ήττα από τον Εθνικό, και μάλιστα μέσα στο ΓΣΠ, ήταν ένα πισωγύρισμα για την Ομόνοια που έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί στην κορυφή. Το παιχνίδι της Κυριακής πρέπει όμως να αποτελέσει παρελθόν, αφού στον ορίζοντα είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Οι τριφυλλοφόροι καλούνται να συνέλθουν άμεσα και να πάρουν ένα σημαντικό διπλό που, στη... χειρότερη περίπτωση, θα τους κρατήσει στη δεύτερη θέση. Ξέρουν πολύ καλά πως δεν θα έχουν εύκολο έργο, ωστόσο στα ντέρμπι η Ομόνοια έδειξε πως μπορεί να αντεπεξέλθει.
Όλη τη δυτική
Ξεκίνησε από χθες η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΛ που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Τσίρειο. Να σημειωθεί πως η Ομόνοια θα έχει στη διάθεσή της για τους φίλους της όλη τη δυτική κερκίδα. Το κανονικό εισιτήριο τιμάται στα 12 ευρώ, ενώ στα δέκα ευρώ είναι το μαθητικό. Όσοι δεν προμηθευτούν εισιτήρια, θα μπορούν να το κάνουν και από το Τσίρειο. Τα εκδοτήρια και οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 15:00.]]>

Κατηγορίες