Αισιόδοξοι οι Ρώσοι της Πάφου ότι «η ομάδα είναι έτοιμη να αγωνιστεί για την κορυφή»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 2.6.2021
Αισιόδοξοι οι Ρώσοι της Πάφου ότι «η ομάδα είναι έτοιμη να αγωνιστεί για την κορυφή»

Ανάλυση των πεπραγμένων της Πάφου στη χρονιά που ολοκληρώθηκε κάνουν οι ιδιοκτήτες της Πάφου, καταθέτοντας τα δικά τους συμπεράσματα από την ενδιαφέρουσα, όπως την αποκαλούν, σεζόν.


Η ανακοίνωση:


«Με το πέρας της σεζόν 2020/21, ο πρόεδρος του Σωματείου Sergey Lomakin και ο πρόεδρος της Pafos FC Ltd Roman Dubov,  κάνουν μια αναδρομή στο φετινό πρωτάθλημα και εκφράζουν ορισμένα συμπεράσματα με επίσημη δήλωση.


‘’  Έληξε μια άλλη ενδιαφέρουσα σεζόν για την Πάφο και θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τη σκληρή δουλειά και προσπάθεια!  Έχουμε δείξει ένα υπέροχο ομαδικό πνεύμα, μείναμε μαζί και δείξαμε μεγάλη πίστη και υποστήριξη για την Πάφο. Η συμβολή του καθενός είναι πολύτιμη.


Οι θαυμαστές μας ήταν υποδειγματικοί καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν, δίπλα στην ομάδα ακόμη και σε περιόδους που τα αποτελέσματα δεν ήταν ευνοϊκά. Νιώθουμε το πάθος και τη δέσμευσή σας, την αγάπη σας για το ποδόσφαιρο και την ομάδα. Είστε οι καλύτεροι !


Οι χορηγοί μας, έχουν υποστηρίξει και ενθαρρύνει την ομάδα για τα επιτεύγματα και στα καλά και στις άσχημες στιγμές. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στον μεγαλύτερο και πιο πιστό συνεργάτη μας, την Korantina Homes και τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου Γιώργο Ιωάννου που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη ζωή του Σωματείου.


Οι παίκτες, έκαναν εξαιρετική δουλειά. Μας παρουσίασαν ένα αρκετά ελκυστικό και αντικειμενικό ποδόσφαιρο και σκοπεύουμε να το κρατήσουμε ζωντανό. Τελειώσαμε τη σεζόν με 63 πόντους και 18 νίκες! Αυτό είναι ένα ρεκόρ για την Πάφο. Μια δουλειά που έγινε καλά. Μαζί με τον αριθμό ρεκόρ των πόντων συνολικά, η ομάδα έθεσε το νέο ρεκόρ στα γκολ που σημειώθηκαν σε ένα παιχνίδι. Τούτου λεχθέντος, θυμόμαστε ακόμα τον στόχο μας και δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε μέχρι να φτάσουμε στην 1η θέση, καθώς αυτή είναι η μόνη θέση που μετράει!


Η επιτυχία της ομάδας, φυσικά, κατευθύνθηκε από μια λαμπρή τεχνική ομάδα. Το αθλητικό μας τμήμα έχει δείξει την αρετή της σκληρής δουλειάς και της αποφασιστικότητας.


Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Michel Salgado που βοήθησε την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο. Το κίνητρο, η εμπειρία και η προσωπική του προσέγγιση στους παίκτες ανέβασαν το ηθικό της ομάδας και έχουν αποδειχθεί ζωτικής σημασίας για την υπέρβαση των δυσκολιών.


Προσωπικές ευχαριστίες στον Stephen για τη συμβολή του τόσο ως αθλητικός διευθυντής όσο και ως προπονητής. Παρόλο που δεν φτάσαμε στο επιθυμητό γκρουπ  του πρωταθλήματος, με τη βοήθειά του αποδείξαμε ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση και έχουμε την ικανότητα να αγωνιστούμε για τις υψηλότερες θέσεις. Η ηγεσία του άνοιξε τις ευκαιρίες για τους παίκτες να συνειδητοποιήσουν τις δυνατότητες και τη δυναμική τους και αυτό είναι πολύτιμο.


Όλη η υποστηρικτική δουλειά,  πίσω από τα παρασκήνια: η διαμονή και μεταφορά, η συντήρηση των γηπέδων , η επικοινωνία με τους οπαδούς μας και τα μέσα ενημέρωσης δεν είναι πάντα ορατή, αλλά είναι τα απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία μας. Επιμελής εργασία πραγματοποιήθηκε και από το διοικητικό προσωπικό που έκανε εξαιρετική δουλειά.


Έπρεπε επίσης να κάνουμε κάποιες διαρθρωτικές αλλαγές στην πορεία και να αποδεσμεύσουμε τους προπονητές όταν γνωρίζαμε ότι δεν ήταν προς το συμφέρον να παραμείνουν. Πρέπει να πούμε ότι παρόλο που δεν είναι πλέον μαζί μας, τους ευχαριστούμε για το ρόλο τους.


Αυτή τη σεζόν έχει δει προσωπικές προκλήσεις για πολλούς από εμάς λόγω της παγκόσμιας πανδημίας, αλλά παρ ‘όλα αυτά καταφέραμε να προσαρμοστούμε.


Παρόλο που δεν τελειώσαμε εκεί που προγραμματίσαμε, αυτή τη σεζόν είδαμε μα παίζεται ένα υπέροχο ποδόσφαιρο! Είχαμε μερικές μεγάλες νίκες στους πιο δύσκολους αγώνες με τις ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένων των ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ. Είχαμε επίσης τον νεότερο παίκτη στην ιστορία της Πάφου που έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα.


Προχωρούμε σταθερά στην ανάπτυξη των νέων με τον αριθμό των παιδιών στην ακαδημία να αυξάνεται και οι υποδομές να είναι από τις καλύτερες στην Κύπρο. Πάνω από 5 παίκτες από την ομάδα νέων θα προσκληθούν στην προετοιμασία  με την πρώτη ομάδα.


Αυτή τη σεζόν έχει σημειώσει επίσης μια μεγάλη ανάπτυξη της Πάφου, με την έναρξη νέων έργων, όπως η ανακαίνιση του Προπονητικού Κέντρου, η απόκτηση ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και η έναρξη του τμήματος Εsports!


Παρόλο που τα πήγαμε καλά, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι θα πρέπει να είμαστε εξίσου καλοί την επόμενη σεζόν και πιστεύουμε ότι έχουμε πάρει μερικά πολύτιμα μαθήματα. Ένα από τα σπουδαία πράγματα για το ποδόσφαιρο είναι ότι υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης, όλοι μπορούμε να εργαστούμε για να κάνουμε κάτι λίγο καλύτερα. Όταν όλοι το κάνουν, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι εκπληκτικά – και πιστεύουμε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι δίνουν τα πάντα για την ομάδα!


Η πρόοδός μας θα συνεχιστεί. Έχουν γίνει πολλά και θα γίνουν πολλά περισσότερα. Η Πάφος θα παραμείνει αφοσιωμένη, επικεντρωμένη, δυνατή και το πιο σημαντικό «Μαζί». Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε πώς θα αγκαλιάσουμε όλοι την κληρονομιά αυτής της σεζόν στο μέλλον.


Έχουμε μεγάλα σχέδια για την επερχόμενη σεζόν. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η ομάδα είναι έτοιμη να αγωνιστεί για την κορυφή του πρωταθλήματος και θα χρειαστούμε την καλύτερη υποστήριξη από όλους εσάς! Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το μοναδικό στυλ παιχνιδιού μας, να προωθούμε τα νέα ταλέντα και να παρέχουμε μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα στην ομάδα.


Στην τεχνική ομάδα έχει ήδη δοθεί ο στόχος της στελέχωσης, η διοίκηση εργάζεται για τα νέα έργα υποδομής και τη στρατηγική μάρκετινγκ του Σωματείου. Η Νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει εδώ στην Πάφο.


Είμαστε ήδη σε δράση! Έχουμε πίστη σε αυτήν την ομάδα. Έχουμε πραγματικές δυνάμεις. Υπέροχους ανθρώπους. Ισχυρές αξίες και μια υπερήφανη ιστορία. Είμαστε η Πάφος!».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Λογική η απογοήτευση στην Πάφο, το ταξίδι όμως δεν έχει τελειώσει...

Λογική η απογοήτευση στην Πάφο, το ταξίδι όμως δεν έχει τελειώσει...

Λογική η απογοήτευση στην Πάφο, το ταξίδι όμως δεν έχει τελειώσει...

«Δύσκολη βραδιά, η ομάδα θα ενισχυθεί»

«Δύσκολη βραδιά, η ομάδα θα ενισχυθεί»

«Δύσκολη βραδιά, η ομάδα θα ενισχυθεί»

BINTEO: Κόκκινη, δοκάρι και επτά γκολ στο Πάφος-Έλφσμποργκ

BINTEO: Κόκκινη, δοκάρι και επτά γκολ στο Πάφος-Έλφσμποργκ

BINTEO: Κόκκινη, δοκάρι και επτά γκολ στο Πάφος-Έλφσμποργκ

«Επικίνδυνο» το εμπόδιο της Ζαλγκίρις Βίλνιους για την Πάφος FC

«Επικίνδυνο» το εμπόδιο της Ζαλγκίρις Βίλνιους για την Πάφος FC

«Επικίνδυνο» το εμπόδιο της Ζαλγκίρις Βίλνιους για την Πάφος FC