Τα μαθήματα ζωής από τον Ευριπίδη, το θύμα των επεισοδίων στο Ανόρθωση-Απόλλων

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 15.5.2022
Τα μαθήματα ζωής από τον Ευριπίδη, το θύμα των επεισοδίων στο Ανόρθωση-Απόλλων

Βγήκε από το νοσοκομείο ο άτυχος Ευριπίδης, θύμα των επεισοδίων που έγιναν έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» πριν από τον αγώνα ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Απόλλωνα. Ο νονός του, Ιωσήφ Φράγκος δημοσίευσε φωτογραφία μαζί του, όπου είναι εμφανή τα εγκαύματα στο σώμα τους, όμως όπως γράφει ο Ευριπίδης δίνει μαθήματα ζωής.


Η ανάρτηση:


«ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ


Επέστρεψε σπίτι του σώος αλλά όχι αβλαβής. Τα σημάδια στο σώμα του είμαι εμφανή, όμως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να συμβεί. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για πλήρη αποκατάσταση.


Η δοκιμασία του δεν έχει τελειώσει καθότι πολλοί περιορισμοί θα εισέλθουν στη ζωή του για ενα μακρύ χρονικό διάστημα. Η έκθεση του στον ήλιο απαγορεύεται και ενδέχεται να χρειαστεί χειρουργικές επεμβάσεις για να επιτευχθεί η πλήρης επούλωση των πληγών.


Αυτό όμως που κρατώ από την προχθεσινή μου επαφή μαζί του είναι άλλο.


Ο αδιαμαρτύρητος συμβιβασμός με το πρόβλημα, η ανθρώπινη δύναμη να προσπελαστεί η κακουχία και η αναγκαία θετικότητα για να ατενίσει ο άνθρωπος το μέλλον με αισιοδοξία βρίσκουν την απόλυτη έκφραση μέσω αυτού του παιδιού.


Ο Ευριπιδης είχε δυο επιλογές. Μίζερα, με μοιρολόγια, να κλαίει την μοίρα του ‘η με δύναμη και αισιοδοξία να κοιτάξει μπροστά. Επέλεξε το δεύτερο.


Υποκλίνομαι μπροστά στο μεγαλείο του και τον ευχαριστώ για τα μαθήματα ζωής που μου έδωσε».


 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ

Σήκωσαν μανίκια στην ΠΑΕΕΚ