Ο Απόλλωνας δια ποδός Ντανίλο και δια χειρός Λέουβενμπεργκ «έκοψε» τα φτερά του Οθέλλου

Δημοσιεύθηκε 3.4.2024
Ο Απόλλωνας δια ποδός Ντανίλο και δια χειρός Λέουβενμπεργκ «έκοψε» τα φτερά του Οθέλλου

Με τον Λέουβενμπεργκ να έχει μία αψεγάδιαστη παρουσία, μη επιτρέποντας στον Οθέλλο να σκοράρει σε αρκετές ευκαιρίες που βρήκε, ο αδιάφορος Απόλλωνας πέρασε με διπλό από το «Αμμόχωστος» σε βάρος του Οθέλλου (0-1).

Μία επικράτηση που ουσιαστικά τον φέρνει αγκαλιά με την πρωτιά στο β΄ γκρουπ φτάνοντας τους 49 βαθμούς, οκτώ περισσότερους από τη 2η ΑΕΛ ενώ δόθηκε η ευκαιρία και στον προπονητή των γαλάζιων Πάμπλο Ματσίν, να προφυλάξει παίκτες ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Πάφο για το κύπελλο (10/04 – «Στέλιος Κυριακίδης». Επίσης έδωσε λεπτά συμμετοχής σε άλλους που προέρχονταν από τραυματισμό.

Ο Ντανίλο Σπόλιαριτς με προβολή από κοντά στο 38ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ και σουτ αρχικά του Εκπολό, ήταν αυτός που έκρινε την αναμέτρηση.

Ο Οθέλλος που μετρούσε δύο σερί νίκες, μετά από αυτή την ήττα και τη νίκη της Δόξας υποχώρησε στην 13η θέση, μένοντας στους 22 βαθμούς και απομακρύνθηκε στους εννιά βαθμούς από τη θέση... σωτηρίας.

ΟΘΕΛΛΟΣ: Παναγιώτου, Σταμούλης, Κορίνους, Γιάνσεν, Ναρντίνι, Χριστοδούλου (69΄ Χατζηπασχάλης), Κατσιατής (69΄ Σανγκαρέ), Ανάνγκ, Μπραμπίγια (79΄ Κυριάκου), Πιχ (87΄ Μιτσής), Σούτο (79΄ Ιωάννου).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Λέουβενμπεργκ, Φιλιώτης (89΄ Κοστάκε), Εκπολό, Πεϊμπέρνς, Πέρετζ (61΄ Αρτεάν), Σπόλιαριτς, Γιούρσεβιτς (61΄ Μαλεκκίδης), Χάμπος Κυριάκου (82΄ Ποντικός), Νταρίκουα, Μπακένγκα (61΄ Κρμέντσικ), Μάρκες.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: – / 58΄ Φιλιώτης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάριος Αντωνίου

VAR: Ανδρέας Τεχράνυ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας