Με νέο διπλό έμεινε ζωντανός ο Οθέλλος, βήμα πίσω για Δόξα

Δημοσιεύθηκε 29.3.2024
Με νέο διπλό έμεινε ζωντανός ο Οθέλλος, βήμα πίσω για Δόξα

«Χρυσό» διπλό το οποίο τον κρατά ζωντανό στη μάχη της παραμονής πήρε ο Οθέλλος ο οποίος επικράτησε με 1-0 της Δόξας στην Περιστερώνα για την 6η αγωνιστική του β' γκρουπ των πλέι οφ.

Η ομάδα της Αθηαίνου πήρε δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας τρίποντο (και μόλις τρίτο στη σεζόν) χάρη σε γκολ του Σούτο στο 9ο λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή, προσπερνώντας στη βαθμολογία την ομάδα της Κατωκοπιάς (23 έναντι 22) κι ανεβαίνοντας στη 12η θέση.

Το πιο σημαντικό για τους φιλοξενούμενους είναι βεβαίως η μείωση της διαφοράς στο -5 από τις θέσεις σωτηρίας και την Καρμιώτισσα, η οποία έχει αγώνα λιγότερο (Σάββατο με Νέα Σαλαμίνα), ενώ η Δόξα, μετά από δύο σερί νίκες και μία ισοπαλία που της αναπτέρωσαν τις ελπίδες για σωτηρία, έκανε βήμα πίσω και διατηρήθηκε στο -6, κινδυνεύοντας να δει την απόσταση να αυξάνεται.

ΔΟΞΑ: Αντωνίου, Προβυδάκης (46΄ Χάνι), Ε. Κυριάκου, Αντωνιάδης, Βελκόφσκι, Χ. Κυριάκου (46΄ Τραϊτσέφσκι), Αλσεούς (74΄ Μέσκα), Ναμπί (62΄ Σαντίκ), Τρούγιτς, Πούριτς, Ασάντε (74΄ Αντβί).

ΟΘΕΛΛΟΣ: Παναγιώτου, Σταμούλης, Καστάνας, Γιάνσεν, Ανάνγκ, Ναρντίνι, Χριστοδούλου, Μπραμπίγια (82΄ Κόπας), Κατσιατή (64΄ Σανγκαρέ), Πιχ (82΄ Σλάβικ), Σούτο (72΄ Χατζηπασχάλης).

ΣΚΟΡΕΡ: - / 9΄ Σούτο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 38΄ Χ. Κυριάκου, 55΄ Πούριτς / 86΄ Ναρντίνι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χριστοδούλου Ιωάννης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας

Β' Βοηθός Διαιτητής: Λάμπρου Λάμπρος

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος

VAR: Αντωνίου Μενέλαος

AVAR: Τζιωρτζής Ομηρος

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας