«Να εφαρμοστεί η προκήρυξη - Το μόνο που έμεινε να ακούσουμε ήταν αυτό!»

Δημοσιεύθηκε 1.2.2024
«Να εφαρμοστεί η προκήρυξη - Το μόνο που έμεινε να ακούσουμε ήταν αυτό!»

Σε δηλώσεις του στη Cytavision πριν από το παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνας με την ΑΕΛ στο στάδιο «Alphamega» ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρολεύκων, Γιώργος Καζαμίας, μίλησε τόσο για τη δικαστική μάχη με τον ΑΠΟΕΛ για τον μεταξύ τους αγώνα κυπέλλου ο οποίος διεκόπη, όσο και για τα όσα της καταλογίζει ο Οθέλλος, πως φέρει ευθύνη για τη μη παρουσία γιατρού στον αγώνα των Αθηαινιτών με την ΑΕΛ που δεν διεξήχθη.

Αναλυτικά όσα είπε...

Για την απόφαση του αθλητικού δικαστή για το Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ: «Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο όπως έχουμε αντιληφθεί. Υπήρχε σήμερα η ακρόαση της υπόθεσης. Περιμένουμε την απόφαση αύριο Το μόνο που ζητάμε είναι να εφαρμοστεί η προκήρυξη με βάση τα γεγονότα. Εμείς δεν παραθέσαμε μια δική μας θέση ή κάναμε εικασίες. παραθέσαμε απλώς τα γεγονότα με βάσι τις εκθέσεις του διαιτητή, του παρατηρητή, της Αστυνομίας. Δεν κάναμε κάτι περισσότερο σήμερα, δεν είχαμε κρυφό χαρτί στο μανίκι. Περιμένουμε να εφαρμοστεί η προκήρυξη, αυτό λέει η λογική κι αυτό αναμένουμε».

Για την ανακοίνωση του Οθέλλου: «Πραγματικά το μόνο που έμεινε να ακούσουμε ήταν αυτό και το ακούσαμε. Σε παιχνίδι που δεν αγωνιζόμασταν να έχουμε την ευθύνη! Πραγματικά είναι ανάξιο σχολιασμού. Υπάρχει συμβόλαιο μεταξύ των δύο ομάδων και θα ήταν καλό να ρίξουν ακόμη μία ανάγνωση στο τι προνοεί το συμβόλαιο γιατί αλήθεια είναι ανάξιο σχολιασμού. Δεν καταλάβω από πού προκύπτει αυτό το σχόλιο».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας