Ο Οθέλλος τα ρίχνει στην Νέα Σαλαμίνα για την απουσία γιατρού!

Δημοσιεύθηκε 1.2.2024
Ο Οθέλλος τα ρίχνει στην Νέα Σαλαμίνα για την απουσία γιατρού!

Ανακοίνωση από το Οθέλλο ο οποίος τα ρίχνει στη Νέα Σαλαμίνα για την απουσία γιατρού από το γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

Οφείλουμε να τοποθετηθούμε μετά τα παρατράγουδα που έλαβαν χώρα στο Στάδιο Αμμόχωστος-Vitex Επιστροφή που αφορούσαν στη μη-παρουσία του γιατρού στο γήπεδο.

Στο παρόν στάδιο της διερεύνησης του συμβάντος είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε τα μέλη μας και το φίλαθλο κοινό ότι η ευθύνη για την παρουσία του γιατρού αποτελούσε συμβατική υποχρέωση της Νέας Σαλαμίνας. Εν αναμονή τόσο της ολοκλήρωσης της διερεύνησης όσο και της απόφασης της δικαστικής, που θέλει την ομάδα μας να βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη θέση, με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά επιφυλασσόμαστε για τα δικαιώματά μας. Περαιτέρω ενημέρωση θα προκύψει όταν μπορέσουμε να προβούμε σε άλλα ασφαλή συμπεράσματα.

Γραφείο Τύπου

Οθέλλος Αθηαίνου

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ