Οι αλλαγές «χτυπούν» 11άδα!

ΜΑΡΙΝΑ ΑΡΓΥΡΟΥ Δημοσιεύθηκε 16.4.2021
Οι αλλαγές «χτυπούν» 11άδα!

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να διαθέτει μια ομάδα η οποία πρωταγωνιστεί είναι το ποιοτικό βάθος στο ρόστερ της. Και αυτό όχι μόνο το διαθέτει η Ομόνοια, αλλά τη βοήθησε και σε πολλά παιχνίδια φέτος να καταφέρει να πάρει τη νίκη. Θα σταθούμε όμως στην τελευταία αναμέτρηση των πρασίνων με τον Ολυμπιακό, παιχνίδι στο οποίο οι τρεις παίκτες που χρησιμοποίησε ως αλλαγή ο Χένινγκ Μπεργκ απέδειξαν με την απόδοσή τους ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα, τόσο στο επικείμενο ντέρμπι με την Ανόρθωση όσο και στα υπόλοιπα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.


Στο παιχνίδι με τους μαυροπράσινους, λοιπόν, η Ομόνοια στάθηκε άτυχη αφού ο προπονητής της πραγματοποίησε δύο αναγκαστικές αλλαγές, με τον Παπουλή να περνά στο παιχνίδι στη θέση του Ασαντέ, ο οποίος είναι και ο πιο άτυχος αφού όχι μόνο χάνει το υπόλοιπο της σεζόν αλλά θα μείνει εκτός δράσης για οκτώ μήνες. Επίσης ο Μποτεάκ μπήκε στη θέση του Λοΐζου ο οποίος επίσης τραυματίστηκε και ο Τζιωνής στη θέση του Τσέποβιτς, ο οποίος έγινε αλλαγή λόγω κούρασης. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές είχαν καλή παρουσία και βοήθησαν στο να έρθει η πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα τους.

Στο αυριανό (19:30) παιχνίδι με την Ανόρθωση, που θα γίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», σίγουρος απών θα είναι ο Ασαντέ, ενώ αμφίβολος είναι ο Λοΐζου. Άρα ενδεχομένως οι δύο από τους προαναφερθέντες να βρεθούν στην ενδεκάδα, ενώ εάν ο Μπεργκ αποφασίσει να κάνει ακόμα μία αλλαγή, φανέλα βασικού μπορεί να πάρει και ο τρίτος!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!