Πάει με τον νεαρό Κελεπέσιη στον πάγκο η Ομόνοια

Δημοσιευτηκε:

Πάει με τον νεαρό Κελεπέσιη στον πάγκο η Ομόνοια

Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει του αυριανού (10/12) αγώνα, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Στην αποστολή βρίσκεται ο νεαρός Σωτήρης Κελεπέσιης που θα είναι αναπληρωματικός τερματοφύλακας, μιας και είναι εκτός λόγω τραυματισμού οι Φαμπιάνο και Κυριακίδης και η μοναδική άλλη επιλογή είναι ο Ουζόχο.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ουζόχο, Κελεπέσιης, Κυριακίδης, Ψάλτης, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κακουλλής, Λοΐζου, Αλιούμ, Φράνσον, Λέτσιακς, Ανσαριφάρντ, Μπασιρού, Σίμιτς, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μίλετιτς, Χαραλάμπους, Αμού, Μπέζους.

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER