Ομόνοια: Μετριάστηκε η... χαρά

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 29.7.2023
Ομόνοια: Μετριάστηκε η... χαρά
Η εμφάνιση της Ομόνοιας προβλημάτισε, αλλά η πρόκριση είναι στα δικά της... πόδια

Με ανάμεικτα συναισθήματα υποδέχτηκαν στο στρατόπεδο της Ομόνοιας το διπλό στο Αζερμπαϊτζάν κόντρα στην Καμπάλα. Από τη μία επιτεύχθηκε ένας στόχος που τέθηκε εξαρχής, γέρνοντας την πλάστιγγα προς το μέρος της όσον αφορά την πρόκριση στον γ΄ προκριματικό γύρο του Conference League. Aπό την άλλη, με την όλη της παρουσία έφερε προβληματισμό. Kαι κτύπησε... καμπανάκι ενόψει της συνέχειας αλλά και του νέου πρωταθλήματος που αρχίζει σύντομα. Ότι δηλαδή άπαντες επιβάλλεται να ανεβάσουν στροφές.

Ουσιαστικά μετριάστηκε η... χαρά από το διπλό με 3-2. Και αυτό γιατί η Ομόνοια δεν ήταν καθόλου καλή. Και πήρε το διπλό χάρις στον Μπέζους που κυριολεκτικά «εκτέλεσε» τους Αζέρους, αλλά και στον Φαμπιάνο. Ο Ουκρανός είχε άψογα κτυπήματα, πετυχαίνοντας χατ - τρικ και ο Βραζιλιάνος σε δύο φάσεις στο πρώτο μέρος, όταν το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις. Επίσης, σε μία άλλη φάση πριν το γκολ της ισοφάρισης, η τύχη ήταν με το μέρος της Ομόνοιας όταν ο αντίπαλος είχε δοκάρι.

Μπορεί η Ομόνοια να βρήκε κάπως καλύτερα πατήματα στο β΄ μέρος, όμως κατά γενική ομολογία παρουσιάστηκε ανέτοιμη και υστέρησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Ελάχιστοι διακρίθηκαν και η «δικαιολογία» του πρώτου παιχνιδιού δεν αποτελεί ελαφρυντικό. Ο Σιπριάνο έδειξε πως χρειάζεται χρόνο, ο Κουλιμπαλί το ίδιο, ενώ ο Σεμέδο κινήθηκε πιο καλά αλλά δεν είχε βοήθειες από τους παίκτες που ήρθαν τη φετινή περίοδο. Ασφαλώς και οι παλιοί δεν είχαν καλή παρουσία και επιβάλλεται άμεσα να «δέσει» η ομάδα, αφού κάθε λάθος… πληρώνεται.

Το θετικό της όλης υπόθεσης είναι ότι με μία τόσο προβληματική παρουσία το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή δεν έχασε, και χωρίς τόση αφόρητη πίεση καλείται να διορθώσει τα λάθη της. Και ήταν αρκετά, σε όλες τις γραμμές, που έμοιαζαν ασύνδετες. Ο Κύπριος τεχνικός καλείται στον επαναληπτικό της Πέμπτης (03/08-20:00) να παρουσιάσει ένα διαφορετικό σύνολο που θα ικανοποιήσει τον κόσμο και κυρίως θα χαρίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Εκεί που μάλλον περιμένει η Μίντιλαντ μετά το 2-0 επί της Προγκρές.

Στο μεταξύ, ξεκίνησε χθες η πώληση των εισιτηρίων και μέχρι την Κυριακή προτεραιότητα θα έχουν όσοι φίλαθλοι είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας 2023-24 ή Privilege card 2023-24, ενώ από τη Δευτέρα θα είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο.

Ίσως και τρεις προσθήκες

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν κρύφτηκε όσον αφορά τις επιπλέον κινήσεις στον μεσοεπιθετικό τομέα, σημειώνοντας πως θα γίνουν κάποιες κινήσεις. Και πιθανόν πέραν του επιθετικού που είναι η άμεση προτεραιότητα, αλλά και μέσου που θα καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Εράκοβιτς, να γίνει και άλλη κίνηση στο κέντρο με παίκτη που να αγωνίζεται κυρίως ως επιτελικός.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Την έκανε γι’ αλλού ο Τζιωνής – Η νέα πρόκληση στην καριέρα του

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Έπεσαν οι υπογραφές με Μίλετιτς και βγήκε η ανακοίνωση

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Αδιαμφισβήτητα... το άξιζε

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές