Η πεντάδα της απογείωσης

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

Δημοσιευτηκε:

Η πεντάδα της απογείωσης

Η Ομόνοια... ζέστανε τις μηχανές της και κάλυψε με τις τρεις σερί νίκες (ΑΠΟΕΛ, Πάφο, Καρμιώτισσα) κάποιο από το χαμένο έδαφος που είχε απολέσει. Υπάρχει δρόμος για να σκαρφαλώσει στην κορυφή αλλά μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να το πετύχει.


Σίγουρα δεν θα έχει και την πιο εύκολη αποστολή μιας και θα παίξει με όλες τις ομάδες που είναι αυτή τη στιγμή πιο πάνω από αυτήν ή και στην ίδια θέση. Σε ένα 20ήμερο έχει μια πεντάδα αγώνων μέσω των οποίων μπορεί να απογειωθεί, υπάρχει όμως και ο κίνδυνος να εκτροχιαστεί. Κάτι φυσικά που δεν έχουν καν στο μυαλό τους στο πράσινο στρατόπεδο και υπάρχει η αισιοδοξία για τη... μεγάλη επιστροφή.


Ο χορός των ντέρμπι θα αρχίσει αύριο Τρίτη (22/12) με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Με τον νέο χρόνο και συγκεκριμένα στις 3 Ιανουαρίου θα πάει στο «Αρένα» για να παίξει με την ΑΕΚ, ενώ τρεις μέρες μετά (6 Ιανουαρίου) θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στην έδρα της, παιχνίδι που αφορά τον β' γύρο, αφού το εξ αναβολής στο Τσίρειο με τους κυανόλευκους ορίστηκε στις 13 Ιανουαρίου. Ενδιάμεσα όμως (9 Ιανουαρίου) θα μεταβεί στη Λεμεσό για να παίξει με την ΑΕΛ. Όπως γίνεται λοιπόν αντιληπτό, τα ντέρμπι είναι μαζεμένα και η Ομόνοια ανέβηκε την κατάλληλη στιγμή.


Κρίσιμη μέρα για Τζιωνή


Η προετοιμασία για το αυριανό ντέρμπι με την Ανόρθωση ολοκληρώνεται σήμερα, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στον Τζιωνή ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Υπάρχει αισιοδοξία πως θα προλάβει να δώσει το παρών του στο ντέρμπι. Το θετικό είναι πως επανήλθε ο Ερίκ Μποτεάκ, ενώ έτοιμος για να βοηθήσει δηλώνει και ο Ανδρόνικος Κακουλλής.


Τιάγκο και προσθήκες


Τα τελευταία 24ωρα έχει ακουστεί πως ομάδα από την Ινδία ενδιαφέρεται για τον Τιάγκο. Από την Ομόνοια τονίζουν πως οι όποιες προσθαφαιρέσεις θα γίνουν στην ώρα τους. Η ομάδα προγραμματισμού έχει αξιολογήσει το ρόστερ στο πρώτο μισό της χρονιάς, είδε τις αδυναμίες και θα προσπαθήσει να φέρει παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα ανεβάσουν επίπεδο την Ομόνοια.