Μαρτίνς για Ομόνοια: «Θεωρητικά είμαστε το φαβορί...» (VID)
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Στην κάμερα του Ολυμπιακού μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον αγώνα με την Ομόνοια στα πλέι οφ του Champions League, αν ξεπεράσει το «τριφύλλι» το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα στον 3ο γύρο.
«Η αλήθεια είναι πως παίξαμε ένα φιλικό αλλά πέρασε ένας μήνας από τότε και οι συνθήκες ήταν διαφορετικές. Η Ομόνοια ήταν στην αρχή της σεζόν και εμείς προετοιμαζόμασταν για τον αγώνα με την Γουβλς. Έχουν αλλάξει πολύ από τότε. Γνωρίζουμε τον Ερυθρό Αστέρα, θεωρητικά είναι εύκολα τα πράγματα με την έννοια ότι γνωρίζουμε τους αντιπάλους. Όμως ας μην ξεχνάμε πως είναι άλλη σεζόν, όλες οι ομάδες θέλουν να μπουν στους ομίλους.
Όποιος και αν το καταφέρει πρέπει να είναι συγκεντρωμένος, στην περίπτωση μας να είμαστε ο εαυτός μας. Θεωρητικά είμαστε το φαβορί για πολλούς, όμως σε σχέση με τον Ερυθρό Αστέρα, έκανε καλή σεζόν, είναι πρωτοπόρος και όλοι ξέρουμε τον βαθμό δυσκολίας. Είναι δύο παιχνίδια όμως έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν μπορούμε να έχουμε προτιμήσεις. Θα περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλο ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε, αυτό θέλουν όλοι στον σύλλογο».