Ανυπομονεί για την κλήρωση

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 8.6.2021
Ανυπομονεί για την κλήρωση

ΤΗΣ ΜΥΡΙΑΣ ΣΑΒΒΑ

Η Ομόνοια την περσινή σεζόν κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να προκριθεί σε ευρωπαϊκό όμιλο, κάτι το οποίο θέλει να επαναλάβει και φέτος διεκδικώντας όμως αυτή τη φορά την είσοδό της στους ομίλους του Champions League.


Οι πράσινοι θα αρχίσουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις από τον δεύτερο προκριματικό γύρο και η κλήρωση, για την οποία ανυπομονούν, θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου.


Η Ομόνοια έχει δέκα πιθανούς αντιπάλους, εκ των οποίων οι επτά αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους από τον α’ γύρο και μόλις οι τρεις (Ολυμπιακός, Γιανγκ Μπόις, Ερυθρός Αστέρας) βρίσκονται απευθείας στον δεύτερο. Επομένως, λόγω του ότι η κλήρωση του β’ γύρου θα πραγματοποιηθεί πριν από τους αγώνες του πρώτου, είναι πολύ πιθανόν η ομάδα μας να κληρωθεί με ζευγάρι του α’ γύρου.


H δεκάδα των πιθανών αντιπάλων του τριφυλλιού έχει ως γνωστόν συμπληρωθεί και  είναι οι εξής: Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ολυμπιακός, Γιανγκ Μπόις, Ερυθρός Αστέρας, Λουντογκόρετς, Μάλμε, Κλουζ, Λέγκια, Σερίφ Τιράσπολ και η Φερεντσβάρος.


Να θυμίσουμε ότι από φέτος στις διοργανώσεις της UEFA εκτός από το Champions League και το Europa League θα προστεθεί και το νεοσύστατο Conference League. Συνεπώς, οι πιθανότητες της Ομόνοιας για είσοδο σε κάποιο όμιλο αυξάνονται καθώς σε περίπτωση αποκλεισμού από το Champions League θα μεταφερθεί στο Europa League κι αν αποκλειστεί κι από τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση, θα μεταφερθεί στο νεοσύστατο Conference League.  Ουσιαστικά οι πράσινοι έχουν τριπλή ευκαιρία και τους αρκεί μόλις μία πρόκριση για να βρεθούν για δεύτερη (και διαδοχική) σεζόν σε ομίλους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Κόουτς, άναψε ξανά τη... φλόγα

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Οι μεγάλοι αντιδρούν

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Υπάρχουν «γλυκές» ήττες;

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!

Ξένος ΒΑΡ σε «Αλφαμέγα» και ΓΣΠ!