Με ποντάρισμα «2-3 γκολ» στο κυπριακό πρωτάθλημα, έχεις... ελπίδες!

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 25.12.2023
Με ποντάρισμα «2-3 γκολ» στο κυπριακό πρωτάθλημα, έχεις... ελπίδες!

Το 2023 μας αποχαιρέτησε και διανύσαμε ήδη τις 16 αγωνιστικές από τις 26 της α΄ φάσης.

Έχουν διεξαχθεί 112 αναμετρήσεις και έχουν επιτευχθεί 326 γκολ. Το αξιοσημείωτο στατιστικό που προκύπτει είναι ότι στους 55 από τους 112 αγώνες, δηλαδή σχεδόν το 50%, είδαμε τους αγώνες να τελειώνουν από δύο ως τρία γκολ. Μάλιστα αυτό αντικατοπτρίζεται και από πρώτα τέσσερα «αγαπημένα σκορ».

Το 2-1 κατέχει την πρωτιά αφού παρουσιάστηκε 13 φορές ενώ από δέκα φορές είδαμε το 2-0 και το 1-1. Μία λιγότερη (εννιά) είδαμε το 0-2 ενώ από πέντε φορές έληξαν τα παιχνίδια στο 3-0 και στο 0-3. Τέλος το 1-2 παρουσιάστηκε τρεις φορές.

Για τους λάτρεις του... στοιχήματος είναι μία καλή πληροφορία για το νέο χρόνο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ