Κλείνει νέο ντιλ ο Μάζιτς - Αρνήθηκαν τους Κυπρίους οι ομάδες δύο χωρών

Δημοσιεύθηκε 19.9.2022
Κλείνει νέο ντιλ ο Μάζιτς - Αρνήθηκαν τους Κυπρίους οι ομάδες δύο χωρών

Ο Μίλοραντ Μάζιτς στο σημερινό σεμινάριο διαιτησίας για τους αθλητικούς συντάκτες ρωτήθηκε για αρκετά θέματα. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Μίλοραντ Μάζιτς απάντησε και στο αν θα έρθουν συμφωνίες με άλλες χώρες όπως η Κροατία για ανταλλαγή διαιτητών.

Αναλυτικά:

«Δεν θα αλλάξουμε τη φιλοσοφία. Είμαστε κοντά σε συμφωνία με άλλη μια χώρα για ανταλλαγή. Άλλες δύο χώρες μου τηλεφώνησαν και ήμασταν κοντά σε συμφωνία αλλά αρνηθήκαν οι ομάδες των χωρών.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ