MVP της 1ης αγωνιστικής ο Μαγιαμπέλα

Δημοσιεύθηκε 1.9.2022
MVP της 1ης αγωνιστικής ο Μαγιαμπέλα

Με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος αναδείχθηκε και ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της 1ης αγωνιστικής από τον ΠΑΣΠ. Ο Μαγιαμπέλα του Άρη παίρνει το πρώτο βραβείο της χρονιάς αφού ήταν ο καλύτερος σε απόδοση τη συγκεκριμένη αγωνιστική όταν η ομάδα του με δικό του γκολ ισοφάρισε, πριν έρθει η ολική ανατροπή από την «ελαφρά ταξιαρχία»

Αναλυτικά:

O Mihlali Mayambela, θα λάβει από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο MVP by Unicars & Volkswagen της 1ης Αγωνιστικής . Σύμφωνα με την ανάλυση όλων των ενεργειών που κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής στο γήπεδο, από την διεθνή πλατφόρμα InStat Scout, ο ποδοσφαιριστής του Άρη αξιολογήθηκε με 264 InStat index και ήταν ο καλύτερος σε απόδοση τη συγκεκριμένη αγωνιστική.

Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές των αγώνων της 1ης Αγωνιστικής:

Mihlali Mayambela (264) στο Άρης – ΑΕΛ

Marquinhos (263) στο ΑΠΟΕΛ – Πάφος

Balthazar Bernardi (258) στο Ακρίτας – Ομόνοια

Casimir Ninga (255) στο Ολυμπιακός – Ανόρθωση

Damjan Siskovski (252) στο ΑΕΚ – Δόξα

Euclides Cabral (252) στο Απόλλων – ΕΝΠ

Thiago (242) στο Καρμιώτισσα – Σαλαμίνα

Άξιο αναφοράς είναι ότι στον αγώνα ΑΕΚ – Δόξα, δεύτερος στον δείκτη InStat index ήταν ο Kenan Piric (246) με αυτό να σημαίνει πως οι δύο τερματοφύλακες του αγώνα ήταν και οι πρώτοι σε απόδοση στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ