Το οικονομικό επηρέασε και την προετοιμασία

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 16.6.2022
Το οικονομικό επηρέασε και την προετοιμασία

Στην Κύπρο και στο Παραλίμνι θα γίνει η προετοιμασία της Ένωσης και όχι στο εξωτερικό. Με λίγα λόγια, η προετοιμασία των βυσσινί θα είναι εξ ολοκλήρου κυπριακή. Το οικονομικό πιέζει και μάλιστα πολύ την Ένωση και για αυτό η ομάδα θα πραγματοποιήσει όλη της την προετοιμασία στις εγκαταστάσεις στο «Τάσος Μάρκου» και γενικότερα στα βοηθητικά του Δήμου Παραλιμνίου.


Η προετοιμασία θα ξεκινήσει τέλος Ιουνίου. Σε ό,τι αφορά την έδρα και για το εάν η Ένωση θα χρησιμοποιήσει το «Τάσος Μάρκου» τη νέα χρονιά, καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες για να ξεπεραστεί το πρόβλημα με τον χλοοτάπητα. Ουσιαστικά γίνεται προσπάθεια για να μην γίνει τώρα η ανακατασκευή του χλοοτάπητα, για να μην αναγκαστεί η ομάδα να παίξει σε άλλη έδρα. Από μέρα σε μέρα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το όλο ζήτημα. Εάν τούτο δεν γίνει κατορθωτό, τότε η Ένωση θα παίξει είτε στο Δασάκι, είτε στη Λάρνακα.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ