Προανήγγειλε αλλαγές

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 15.12.2020
Προανήγγειλε αλλαγές

Απογοήτευση επικρατεί στο Παραλίμνι μετά και το 0-0 με τον Εθνικό, ένα αποτέλεσμα που καθηλώνει ακόμη περισσότερο την Ένωση στον πάτο της βαθμολογίας.


Σε άλλο ένα εξάποντο παιχνίδι η Ένωση δεν κέρδισε και ο Γιώργος Τσόκκος έστειλε μηνύματα και προανήγγειλε αλλαγές: «Ήταν η χειρότερή μας εμφάνιση, μας κράτησε ο τερματοφύλακας, θα γίνουν αλλαγές. Μόνο λύσεις να σκεφτόμαστε», έγραψε ο πρόεδρος των βυσσινί.

Ο Κάρλος Φερέρ ασφαλώς και δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη γενική παρουσία της ομάδας του. Ο Ισπανός τεχνικός έστειλε το μήνυμα ότι η Ένωση δεν θα παραδοθεί, ενώ ανέφερε επίσης ότι καταλαβαίνει και την απογοήτευση του κόσμου.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ