Ένωση: Εταιρεία ή σωματείο;

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 5.6.2021
Ένωση: Εταιρεία ή σωματείο;

Εταιρεία ή σωματείο είναι το ερώτημα που υπάρχει στο Παραλίμνι. Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Τσόκκου και την παραίτηση της διοίκησης της εταιρείας, υπάρχει το ερώτημα κατά πόσο θα συνεχίσει η ομάδα να διοικείται από την εταιρεία ή αν θα περιέλθει και πάλι η διοίκησή της στο σωματείο, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.


Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Τσόκκου φαντάζει δύσκολο να συνεχίσει η εταιρεία και το πιθανότερο σενάριο είναι να επιστρέψουν οι βυσσινί και πάλι υπό τη διοίκηση του σωματείου.


Η όλη κατάσταση ενδέχεται να ξεκαθαρίσει ίσως στην εκλογική συνέλευση που θα γίνει στις 16 Ιουνίου. Όμως, να τονίσουμε πως το οικονομικό πιέζει πάρα πολύ την Ένωση και αξίζει να σημειωθεί πως η νέα χρονιά που θα βρει την ομάδα στη Β' Κατηγορία είναι χωρίς τηλεοπτικά δικαιώματα, κάτι που της στερεί σαφώς ένα σημαντικό κονδύλι.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ