Ανακοίνωσε ετήσια Γενική Συνέλευση η ΕΝΠ, τα τρία θέματα της ατζέντας

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 20.5.2021
Ανακοίνωσε ετήσια Γενική Συνέλευση η ΕΝΠ, τα τρία θέματα της ατζέντας

Την ανακοίνωση της σύγκλησης της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης γνωστοποιεί το γραφείο Τύπου της ΕΝΠ, η οποία ορίστηκε για τις 2/6/2021.

Αναλυτικά:

Η εταιρεία Ε.Ν.Π ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ανακοινώνει την σύγκληση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 02 Ιουνίου 2021 και ώρα 6 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Παραλιμνίου.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ:

-ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

-ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

-ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Δικαίωμα παρουσίας έχουν όλοι οι μέτοχοι της εταιρείας αλλά και τα Μέλη του Σωματείου.

Ο εκσυγχρονισμός και η ανησυχία

Top Goal & Top Save: Οι νικητές των τελευταίων αγωνιστικών