Αφού έφτασε ως εδώ, δεν θα κάνει πίσω ο Ολυμπιακός

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 5.4.2023
Αφού έφτασε ως εδώ, δεν θα κάνει πίσω ο Ολυμπιακός

Παρόλο που το μυαλό στον Ολυμπιακό είναι στην προσπάθεια για παραμονή, έχοντας μάλιστα μπροστά του μία κομβική μάχη με την Ένωση, σήμερα (19:00) έχει… αποστολή στο κύπελλο. Υποδέχεται την ΑΕΛ στο Μακάρειο και αφού έφτασε ώς εδώ, δεν θα κάνει πίσω και θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στο μεγάλο τελικό.

Το συγκρότημα του Μάκη Σεργίδη είναι σε καλή φάση, ειδικά μετά τις προσθήκες του Ιανουαρίου και στοχεύει σε ακόμη ένα ματς να τρίξει τα δόντια και να αποδείξει πως μπορεί να κερδίσει το πολυπόθητο εισιτήριο, όπως έπραξε και το 2021 απέναντι στην ίδια ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει μία ήττα σε έξι παιχνίδια. Πανηγύρισε δύο νίκες, έφερε τρεις ισοπαλίες και έχασε μία φορά, κάτι που πιστοποιεί την ανοδική του πορεία.

Ο Κύπριος τεχνικός είναι σε δίλημμα όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, αφού από τη μία είναι η καθοριστική μάχη για το πρωτάθλημα και από την άλλη η προοπτική που προσφέρει το κύπελλο. Σε σχέση πάντως με προ διμήνου, είναι πολύ αυξημένες οι επιλογές στο οπλοστάσιο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου