«Δεν έγιναν εγκαίρως οι εγγραφές - Πολύ νωρίς για τέτοιες δηλώσεις»

Δημοσιεύθηκε 27.8.2022
«Δεν έγιναν εγκαίρως οι εγγραφές - Πολύ νωρίς για τέτοιες δηλώσεις»

Διαβάστε όσα δήλωσε στην κάμερα της Cytavision ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Πάρις Φωκαΐδης πριν από την έναρξη του αγώνα της πρεμιέρας με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά όσα είπε...

«Είμαστε πανέτοιμοι, οι προσθήκες των τελευταίων ημερών σε συνάρτηση με την εικονα στα τελευταία φιλικά μας κάνουν αισιόδοξους και είμαστε σίγουροι πως ο Ολυμπιακός θα είναι ανταγωνιστικός και θα διεκδικήσει το μέγιστο από το παιχνίδι».

Για τους νέους και τις απουσίες: «Οι πλείστοι που έχουν ενταχθεί στην ομάδα τελευταίως είναι έτοιμοι αγωνιστικά με εξαίρεση τον Μάρκοβιτς. Είχαμε μικροπροβλήματα με Κα και Χαραλάμπους, προφυλάχθηκαν. Οι εγγραφές των Γκεριέρ και Χέντρικς δεν έγιναν εγκαίρως άρα απουσιάζουν. Ο προπονητής έστησε την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το θετικό αποτέλεσμα».

Για τον Πετράκη: «Είμαστε χαρούμενοι που είναι ξανά μαζί μας ο Γιάννης Πετράκης, είχαμε πολύ θετικά δείγματα γραφής. Είμαστε βέβαιοι πως πολύ σύντομα αν όχι από σήμερα θα δούμε δείγματα γραφής του έργου του που είδαμε στο παρελθόν».

«Είμαστε ο Ολυμπιακός, είμαστε μαχητές, από τα ιστορικότερα σωματεία. Δεν φοβόμαστε, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Ο Χριστόφορος Τορναρίτης είναι δέκατη χρονιά στον Ολυμπιακό και τις προηγούμενες εννέα είδαμε πολύ ανταγωνιστικό Ολυμπιακό. Είμαστε αισιόδοξοι πως η σεζόν θα κυλήσει με τα ίδια δεδομένα».

Αν στόχος είναι η εξάδα: «Όχι είναι πολύ νωρίς για τέτοιες δηλώσεις, στόχος είναι σε κάθε παιχνίδι να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί και να παίρνουμε βαθμολογικό κέρδος».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου