Σεραφείμ: «Παλέψαμε με εννέα, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 28.12.2020
Σεραφείμ: «Παλέψαμε με εννέα, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΛ στο Τσίρειο με 3-0 στον εξ αναβολής αγώνα της 14ης αγωνιστικής.


Αναλυτικά όσα είπε:


«Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ. Θεωρώ ότι οι συνθήκες του παιχνιδιού δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε κάτι. Αντιλαμβάνεστε ότι από ένα σημείο και μετά το έργο μας ήταν πάρα πολύ δύσκολο και έπρεπε να διαχειριστώ το παιχνίδι με τέτοιο τρόπο για το καλό της ομάδας. Μετά τα προβλήματα που είχαμε με τον κορωνοϊό, καλούμαστε να αγωνιζόμαστε κάθε 4-5 μέρες και από τη στιγμή που είχα και παίκτες με κάρτες θεώρησα σωστό να φρεσκάρω την ομάδα, να ξεκουράσω κάποιους παίκτες για το παιχνίδι του Σαββάτου. Είμαι ευχαριστημένος από την πλευρά του ότι όταν μείναμε με εννέα παίκτες οι ποδοσφαιριστές πάλεψαν και παρότι παίζαμε με εννέα για ένα 30λεπτο καταφέραμε να περιορίσουμε την ΑΕΛ χωρίς να μας δημιουργήσει πάρα πολλές ευκαιρίες. Δύσκολη βραδιά για εμάς αλλά ελπίζω παρά τα πολλά προβλήματα, γιατί πέραν των κόκκινων καρτών είναι και τραυματισμοί, κάποιοι συμπλήρωσαν κάρτες και πρέπει να αποφασίσουμε πότε θα εκτίσουν, πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση ψύχραιμα κι ευελπιστώ ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει πιο ήρεμους και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι του Σαββάτου».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου