Ολυμπιακός: Στο χέρι του να... ησυχάσει

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 21.2.2022
Ολυμπιακός: Στο χέρι του να... ησυχάσει

Ο Λούκας Αλκαράθ δεν έφερε την... αλλαγή που όλοι ήθελαν στον Ολυμπιακό και η διοίκηση αποφάσισε πως δεν μπορεί από εδώ και μπρος να κάνει τη διαφορά.


Έτσι, ο Ισπανός είναι, πλέον, παρελθόν και με τον Κυριάκο Πολυκάρπου στο τιμόνι, έναν άνθρωπο που ξέρει απ' έξω και αναkατωτά την ομάδα, ευελπιστούν πως στα δύο σημαντικά παιχνίδια που έρχονται θα έρθουν και τα αποτελέσματα.


Με ΠΑΕΕΚ την Τρίτη και με Εθνικό την Κυριακή, οι μαυροπράσινοι έχουν μία πολύ καλή ευκαιρία για να ησυχάσουν και να μπουν στα πλέι οφ του υποβιβασμού με άνεση.


Σαφώς είναι δύο δύσκολα παιχνίδια, αλλά έχει το ρόστερ για να πάρει νικηφόρα αποτελέσματα στην έδρα του. Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έχει να πάρει νίκη από τις 20 Νοεμβρίου 2021 και το 3-2 επί της Ανόρθωσης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου

Παραμένει στα μαυροπράσινα ο Φραγκέσκου