ΦΩΤΟΣ: Οι Αυστριακοί προσεύχονται πριν τη σέντρα

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

ΦΩΤΟΣ: Οι Αυστριακοί προσεύχονται πριν τη σέντρα

Τέτοιες χώρες, αντιλαμβάνονται πολύ διαφορετικά το ποδόσφαιρο

Οι φίλοι της Αυστρίας που βρίσκονται ή έκαναν το ταξίδι για τη Κύπρο, πήραν από νωρίς τη θέση τους στο «Αλφαμέγα» για το παιχνίδι με την Εθνική μας ομάδα. 

Το κόκκινο, έντονο από πολύ νωρίς στην εξέδρα των φιλοξενούμενων του γηπέδου της Λεμεσού. Μάλιστα, κάποιοι εκμεταλλευόμενοι προφανώς τον χρόνο που έχουν μέχρι και τη σέντρα, προσευχήθηκαν. 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.