Μπερδεύτηκε ο Γκαγιέγο, νόμιζε πως αποβλήθηκε δεύτερος και σήκωσε Κίκο

Δημοσιευτηκε:

Μπερδεύτηκε ο Γκαγιέγο, νόμιζε πως αποβλήθηκε δεύτερος και σήκωσε Κίκο

Ενδιαφέρον... σκηνικό στον πάγκο της Ανόρθωσης, μετά την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Κορέια στο 34ο λεπτό του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Όπως μετέφερε ο ρεπόρτερ της Cablenet, ο προπονητής των κυανολεύκων Νταβίντ Γκαγιέγο πίστευε για κάποιον λόγο πως αυτή ήταν η δεύτερη κάρτα του Βραζιλιάνου και επομένως πως αποβλήθηκε, με αποτέλεσμα να φωνάξει άμεσα στον Κίκο να σηκωθεί γρήγορα πάνω και να κάνει ένα σύντομο ζέσταμα για να μπει στον αγώνα.

Όταν ο βοηθός του τον ρώτησε γιατί σηκώνει τον Κίκο, ο Γκαγιέγο ρώτησε «δεν είναι δεύτερη κίτρινη;» και σύμφωνα με την Cablenet χρειάστηκαν κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να πείσουν τον προπονητή της Ανόρθωσης πως ο Κορέια δεν αποβλήθηκε.

Σημειώνεται πως η προηγούμενη κίτρινη της Ανόρθωσης είχε δοθεί στον Τεχέρα (23') ενώ στο 11ο λεπτό ήταν η αποβολή του Τσίκο.

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER