Κάτι δεν κολλάει
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Κάτι δεν κολλάει στην περίπτωση Φακούντο Σαμπάλα και τον τρόπο με τον οποίον αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ.
Νοουμένου πως όσες πληροφορίες διέρρευσαν σε σχέση με το θέμα είναι αληθείς, τότε προκαλούνται απορίες.
Πέραν από το γενικότερο ερώτημα ως προς το γιατί να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ για χάρη της Βενέτσια που θα αγωνίζεται στη β' κατηγορία της Ιταλίας, προκύπτει κι άλλο ένα.
Εφόσον υπάρχει η ρήτρα (100 και κάτι χιλιάδων) για την οποία γίνεται λόγος και η οποία έχει ισχύ μέχρι αύριο Πέμπτη (30/6), από πού ως πού ο παίκτης αποχώρησε στα ξαφνικά, δίχως να ενημερώσει κανέναν και... χωρίς να απαντά καν τα τηλέφωνα; Ούτως ή άλλως με βάση την υπάρξη της ρήτρας ο ΑΠΟΕΛ δεν θα είχε λόγο από τη στιγμή που η ενδιαφερόμενη ομάδα προτίθεται να πληρώσει το απαιτούμενο ποσό.
Προηγήθηκε κάτι που «χάλασε» τις σχέσεις των δύο πλευρών ή... παίζει κάτι άλλο το οποίο δεν βγήκε προς τα έξω; Όπως και να το κάνουμε, το σκηνικό προκαλεί απορίες.