«Αγχώθηκα στο 3-0 ότι θα βάλουν τέταρτο!»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

«Αγχώθηκα στο 3-0 ότι θα βάλουν τέταρτο!»

Πέτυχε... διάνα ο Ανδρέας Κάντηλος.


Ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας είχε προβλέψει το προηγούμενο διήμερο στον «αέρα» της εκπομπής «Derby» του ΠΟΛΙΤΗ 107.6 πως το τριφύλλι θα κερδίσει με 3-0 την Ανόρθωση.


Στη σημερινή (23/12) εκπομπή, ο συμπαρουσιαστής του, Πανίκος Χατζηλιασής, του υπενθύμισε την πετυχημένη του πρόβλεψη, με τον Κάντηλο να σχολιάζει:


«Ναι, το έλέγα από τη Δευτέρα το 3-0. Αγχώθηκα στο 3-0 ότι θα βάλουν τέταρτο!»


Ερωτηθείς με ποιο σκεπτικό προέβλεψε το εν λόγω σκορ, είπε: «Σκέφτηκα ότι η Ομόνοια θα βάλει γκολ γρήγορα -γιατί το περίμενα- και όταν βάλει γκολ, δεν θα δεχθεί και η Ανόρθωση θα αναγκαστεί να πάει ψηλά να πιέσει, θα είναι ανοιχτή και θα γίνει... πολύ εύκολο».


Ακολούθως ο Χατζηλιασής θύμισε στον Κάντηλο και την έντονη κριτική που είχε κάνει ο τελευταίος στον Χένινγκ Μπεργκ και τον οποίον έφτασε να θεωρεί... ακατάλληλο για τον πάγκο της Ομόνοιας, απαιτώντας μάλιστα από τον «κάντιλακ» να απολογηθεί (ξανά) στον Νορβηγό!


«Μα πάλε; Αφού είπαμεν το: Συγνώμη!» είπε ο Κάντηλος.