Φιλοδοξία και ρεαλισμός

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Header Image

Είναι καλός και ο ρεαλισμός.

Είναι καλό η φιλοδοξία να είναι σε υψηλά επίπεδα γιατί έτσι μπορείς να βελτιωθείς. Παρόλα αυτά, ας μην ξεπερνώνται τα όρια. Είναι καλός και ο ρεαλισμός. Δηλαδή να υπάρχει επίγνωση μέχρι στο πού μπορείς να φτάσεις.

Ειδικά στον αθλητισμό, επιβάλλεται να είσαι προσεχτικός καθώς η επιτυχία από την αποτυχία χωρίζονται από μία λεπτή κλωστή και απαιτείται διαχείριση. Και εφόσον δεν γνωρίζεις πού μπορείς να φτάσεις, πιθανόν να σου έρθει κεραμίδα στο κεφάλι και να προσγειωθείς ανώμαλα.

Και είναι για αυτό που οι περισσότεροι, τα παρατάνε. Επειδή δεν αντιλαμβάνονται τις πραγματικές τους δυνατότητες και απογοητεύονται στην πρώτη αναποδιά.

Κρίστοφερ

Κατηγορίες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.