

Περηφανεύεται για τους αριθμούς του με την εθνική του ομάδα ο Τορνίκε Οκριασβίλι.
Ο Γεωργιανός εξτρέμ, που αφότου έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση υπέγραψε στον ΑΠΟΕΛ και προκάλεσε ντόρο, δημοσίευσε στα social media πίνακα με τη λίστα των πρώτων σκόρερ της εθνικής του, στην οποία ο ίδιος φιγουράρει στην τέταρτη θέση.
Μάλιστα, ο Οκριασβίλι, που -όπως και άλλοι δύο συμπατριώτες του- έχει σκοράρει 12 γκολ με το εθνόσημο, «απειλεί» τον Τιμούρ Κετσπάγια, καθώς απέχει πέντε τέρματα από τον πρώην προπονητή του στην «Κυρία» (κι αυτόν με τον οποίον έκανε το ντεμπούτο του στην εθνική), ο οποίος σταμάτησε στα 17 γκολ κι είναι στη δεύτερη θέση, πίσω από τον Σότα Αρβελάτζε (26).
Aξίζει να σημειωθεί πως ο 29χρονος άσος είναι ο πρώτος σκόρερ της εθνικής Γεωργίας από τους ενεργούς ποδοσφαιριστές.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.