ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Μέχρι τώρα κερδίζω τον… χρόνο»

Δημοσιεύθηκε 20.12.2022
ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Μέχρι τώρα κερδίζω τον… χρόνο»
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς εξηγεί πως έχει καταφέρει να κρατήσει το κορμί του σε εξαιρετική κατάσταση και ότι στη μάχη με τον χρόνο μέχρι τώρα ο ίδιος κερδίζει.

Είναι ευρέως γνωστό ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κρατάει το κορμί του σε άψογη κατάσταση, και σύμφωνα με τον ίδιο όλο αυτό ξεκίνησε όταν ήταν μόλις δέκα ετών. Επιπρόσθετα, θεωρεί πως κερδίζει το λεγόμενο «father time».

«Το κορμί μου το προσέχω με το που ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ, δηλαδή από τα δέκα μου. Πριν πέσω για ύπνο έκανα διατάσεις και μόλις ξυπνούσα το πρωί πάλι το ίδιο», δήλωσε αρχικά ο «βασιλιάς».

«Όσο μεγαλώνω, προσπαθώ να προσθέτω όλο και περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι μου για να μπορέσω να επεκτείνω και άλλο την καριέρα μου. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό όπως προείπα να προσέχεις το κορμί σου αλλά και το μυαλό σου. Διότι, η σεζόν στο ΝΒΑ είναι πολύ ανταγωνιστική και πρέπει να είσαι πάντα στην καλύτερη σωματική αλλά και ψυχολογική κατάσταση. Θεωρώ πως μέχρι τώρα στην μάχη με τον χρόνο, εγώ νικάω», τόνισε ο τέσσερις φορές MVP.

Είναι προφανές το γεγονός ότι ο Τζέιμς έχει κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να παραμείνει σε ελίτ επίπεδο, και φέτος διανύει μια ακόμα καταπληκτική χρονιά. Συγκεκριμένα, μετράει 27 πόντους, 8,5 ριμπάουντ και 6,5 ασίστ σε 36 λεπτά συμμετοχής (!).

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ