Στο «τσακ» οι Νάγκετς, ανησυχία για Πορζίνγκις (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε 11.10.2022
Στο «τσακ» οι Νάγκετς, ανησυχία για Πορζίνγκις (ΒΙΝΤΕΟ)
Οι Νάγκετς με ένα σουτ στη λήξη κέρδισαν τους Σανς, ενώ ο Πορτζίνγκις υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο

Οι Γουίζαρντς επικράτησαν των Χόρνετς, στο φιλικό που έδωσαν στη Σάρλοτ με σκορ 116-107. Αλλά η νίκη απέναντι στις «σφήκες», είναι το τελευταίο πράγμα που τους αποσχολεί, καθώς ο Κρίσταπς Πορζίνγκις υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο. Σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Οι «μάγοι» να σημειωθεί ότι έχουν χάσει και τον Μπράντλει Μπιλ, ο οποίος είναι άρρωστος. Όσο για το παιχνίδι, 20 πόντους σκόραρε ο Πορζίνγκις πριν τον τραυματισμό το και για τους Χόρνετς 24 σημείωσε ο Τέρι Ροζίερ.

Οι Σίξερς συνεχίζουν το αήττητο σερί τους στην preseason κερδίζοντας τους Καβαλίερς με τελικό σκορ 113-97 χωρίς τον Τζοέλ Εμπίντ. Ο πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο νεαρός Ταϊρίς Μάξι ο οποίος τελείωσε το ματς με 19 πόντους, 12 πρόσθεσε ο Τομπάϊας Χάρις και 11 ο Τζέιμς Χάρντεν. Από τους Καβαλίερς ο Τζάρετ Άλεν έκανε νταμπλ νταμπλ με 19 πόντους και 12 ριμπάουντ, που συνεχίζουν να αγωνίζονται χωρίς τον Έβαν Μόμπλι.

Στο Μαϊάμι οι Χιτ χωρίς τους βασικούς τους αντιμετώπισαν τους Ρόκετς και κατάφεραν μάλιστα να κερδίσουν με 8 πόντους διαφορά (118-110). Ο Μαξ Στρους με 24 πόντους και 5/10 τρίποντα οδήγησε τους Χιτ, ενώ 15 πρόσθεσε από τον πάγκο ο νεαρός Νίκολα Γιόβιτς. Για τις «ρουκέτες», πρώτος σκόρερ ήταν ο δευτεροετής γκαρντ Τζέιλεν Γκριν από τον οποίο οι Ρόκετς περιμένουν μεγάλα πράγματα φέτος.

Τέλος, στο Ντένβερ πραγματοποιήθηκε το πιο ανταγωνιστικό ματς της χθεσινής ημέρας. Με τον Ίσμαελ Σμιθ να χρειάζεται να ευστοχήσει σε σουτ από την μέση απόσταση για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, το οποίο και έκανε. Έτσι οι Νάγκετς κέρδισαν με διαφορά δυο πόντων(107-105). Όπως ήταν λογικό ο Σμιθ ήταν πρώτος σκόρερ με 17 και τον ακολούθησε ο Μπόουνς Χάιλαντ με 16. Από την άλλη πλευρά ο Ντέβιν Μπούκερ σημείωσε 17 αλλά με πενιχρά ποσοστά και 19 είχε ο Ντιάντρε Έιτον.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ