Πήραν Μπλέικ Γκρίφιν οι Σέλτικς

Δημοσιεύθηκε 30.9.2022
Πήραν Μπλέικ Γκρίφιν οι Σέλτικς
Οι Σέλτικς απέκτησαν τον Μπλέικ Γκρίφιν για έναν χρόνο.

Σε συμφωνία με τον Μπλέικ Γκρίφιν ήρθαν οι Σέλτικς. Ο βετεράνος πάουερ φόργουορντ υπέγραψε για έναν χρόνο με πλήρως εγγυημένο συμβόλαιο και θα κληθεί να δώσει λύσεις στη front line.

Η ομάδα της Βοστώνης είδε να χάνει για όλη τη σεζόν τον Ντανίλο Γκαλινάρι λόγω ρήξης χιαστού, ενώ εκτός για 2-3 μήνες τέθηκε μετά από επέμβαση και ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς.

Ο 33χρονος Γκρίφιν (2,06μ.), που έχει αγωνιστεί έξι φορές σε All Star Game, έπαιζε στους Νετς με τους οποίους είχε 6,4 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ σε 17,1 λεπτά κατά μέσο όρο.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ