Ξανά στο χειρουργείο ο Γουίλιαμς των Σέλτικς

Δημοσιεύθηκε 20.9.2022
Ξανά στο χειρουργείο ο Γουίλιαμς των Σέλτικς
Σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο θα υποβληθεί ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς, χάνοντας την προετοιμασία με τους Σέλτικς.

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ξανά ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς.

Ο 24χρονος σέντερ θα υποβληθεί σε νέα αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα μείνει εκτός προπονήσεων για 4-6 εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως ο δυναμικός ψηλός θα χάσει την προετοιμασία και τα φιλικά των Σέλτικς, αλλά αναμένεται έτοιμος ενόψει της έναρξης της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ.

Στο μεταξύ, ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς είχε υποβληθεί σε χειρουργείο στο ίδιο γόνατο και τον περασμένο Μάρτιο και πρόλαβε να αγωνιστεί στα playoffs με τους «Κέλτες».

Φέτος, μέτρησε 61 παιχνίδια με την ομάδα της Βοστώνης, έχοντας κατά μέσο όρο 10 πόντους, 9,6 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ