MVP του NBA ξανά ο Γιόκιτς

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 9.5.2022
MVP του NBA ξανά ο Γιόκιτς

Πολυτιμότερος παίκτης και της φετινής κανονικής περιόδου στο NBA αναδείχθηκε ο Νίκολα Γιόκιτς, όπως αποκάλυψε ο κορυφαίος δημοσιογράφος στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, Έντριαν Βοϊναρόφσκι.


Ο Σέρβος σέντερ κατέκτησε το εν λόγω βραβείο και την περσινή σεζόν, διαδεχόμενος τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που επίσης είχε λάβει τη συγκεκριμένη διάκριση για δύο συνεχόμενες σεζόν.


O 27χρονος ηγείται των Ντένβερ Νάγκετς τους οποίους οδήγησε στα φετινά playoffs με ρεκόρ 48-34, ωστόσο στην post-season δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει την υπέρβαση, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με 4-1.


Βέβαια, όλα αυτά τα πέτυχε χωρίς τον βασικό γκαρντ της ομάδας, Τζαμάλ Μάρεϊ, που αναρρώνει από τον τραυματισμό που είχε υποστεί (ρήξη πρόσθιου χιαστού) στα τέλη της προηγούμενης σεζόν.


Ο Νίκολα Γιόκιτς είχε σε 74 ματς 27,1 πόντους, 13,8 ριμπάουντ, 7,9 ασίστ, 0,9 τάπες, 1,5 κλέψιμο σε 33,5 λεπτά ανά αγώνα. Πλέον αναμένονται οι ανακοινώσεις από τη διοργανώτρια αρχή μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.


Με αυτή την εξέλιξη, ο Νίκολα Γιόκιτς μπορεί πλέον να υπογράψει το υψηλότερο συμβόλαιο που έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία του NBA με 260 εκατ. δολάρια για πέντε χρόνια και φυσικά θα γίνει ο μοναδικός παίκτης που έγινε draft τον δεύτερο γύρο και υπογράφει το λεγόμενο super max συμβόλαιο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος μπασκετμπολίστας σημαιοφόρος των ΗΠΑ