Επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από 15 χρόνια!
Δημοσιευτηκε:

Tην επιστροφή της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ανακοίνωσε το τμήμα της γυναικείας καλαθοσφαίρισης της ΑΕΛ, έπειτα από 15 χρόνια.
Συγκεκριμένα, η ομάδα της Λεμεσού που κατέκτησε και τους δύο τίτλους της περσινής χρονιάς θα λάβει μέρος στο EuroCup Women.
Η ανακοίνωση:
«Ως Δ.Σ επιτροπής του τμήματος γυναικείας καλαθόσφαιρας ΑΕΛ ανακοινώνουμε και επίσημα την συμμετοχή/επιστροφή (μετά από 15 χρόνια) της ομάδας μας στα σαλόνια της Ευρώπης. Η νταμπλούχος ομάδα μας, θα εκπροσωπήσει την Κύπρο ως πρωταθλήτρια 2023/24 στην διοργάνωση EuroCup Women 2024/25 της FIBA. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 18/07/2024 στο Μόναχο της Γερμανίας. Η ομάδας μας, ως πρωταθλήτρια, τοποθετήθηκε κατευθείαν σε όμιλο των 4 ομάδων και απέφυγε τον προκριματικό γύρο. Και οι 4 ομάδες του ομίλου θα αγωνιστούν μεταξύ τους, σε εντός και εκτός έδρας αγώνες. Περισσότερες λεπτομέρειες, θα ανακοινωθούν μετά την κλήρωση».