Επέστρεψε στις νίκες ο Αχιλλέας

Δημοσιεύθηκε 15.1.2024
Επέστρεψε στις νίκες ο Αχιλλέας

Την εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Αχιλλέας επικρατώντας με 64-55 επί της ΕΘΑ. Κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης ο Tention με 15 πόντους, 3 τρίποντα και 4 ασίστ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να είναι στο 7-7 στο 3’. Με το τρίποντο του Tention στο 6’ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα 5 πόντων (14-9), ενώ ο ίδιος παίκτης ευστόχησε σε άλλα δύο τρίποντα στο 7’ και 8’ για το 22-11.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο δεκάλεπτο και με τον Χατζηκώνστα να πετυχαίνει τρίποντο αλλά και με τις βολές του Clemons στο 11’ μείωσαν σε 22-19. Η ομάδα του Καϊμακλίου συνέχισε να βρίσκεται μπροστά στο σκορ και στο 16’ ανέβασε τη διαφορά στο +11 με 32-21.

Πιο επιθετικό ήταν το παίξιμο της ομάδας της Έγκωμης στο τρίτο δεκάλεπτο, που μείωσαν σε 39-36 στο 24’, όμως οι παίκτες του Γιαγκουλή δεν τους επέτρεπαν να ανατρέψουν το σκορ και με το τρίποντο του Πηλακούτα στο 26’ διαμόρφωσαν το 48-39. Ο Αχιλλέας συνέχισε να έχει το «πάνω χέρι» στο παιχνίδι μέχρι τη λήξη του, παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνος με 64-55.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-14, 39-31, 53-49, 64-55

Αχιλλέας (Μιχάλης Αρβανίτης): Watson 8, Χριστούδιας 6, Smith 15, Πηλακούτας 11 (1), Tention 15 (3), Λουκά 1, Χ. Γεωργίου 4, Shabazz 2

ΕΘΑ (Κυριάκος Γιαγκουλής): Χ` Κώστας 7 (1), Hightower 6 (1), Νεοφύτου, Reed 21 (3), Stevenson 6, Clemons 15 (1), Farisoglu, Κωνσταντίνου, Καραμπατάκης, Ορφανός, Κυριακίδης

*Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα*

Βρείτε σήμερα στο CBF TV δωρεάν συνδρομή 7 ημερών! Για να μην χάνετε κανένα αγώνα από την δράση όλων των πρωταθλημάτων της ΚΟΚ

* Link: https://www.cbftv.net/account/subscribe/

* Μπείτε σήμερα στο CBF Shop για να βρείτε καλαθοσφαιρικά προϊόντα για όλη την οικογένεια

* Link: https://cbf-shop.com/

* Κατέβασε σήμερα το Swish App στο κινητό σου και δες όλα τα στατιστικά από τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΚΟΚ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025