Αρχή με Βουλγαρία για την Εθνική Ανδρών

Δημοσιεύθηκε 25.8.2022
Αρχή με Βουλγαρία για την Εθνική Ανδρών

Το πρώτο της παιχνίδι για τη β’ προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2025 δίνει η Εθνική Ανδρών σήμερα (25/8) απέναντι στη Βουλγαρία. Η αναμέτρηση, που είναι εκτός έδρας, θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προετοιμάστηκε κατάλληλα και θα επιχειρήσει να κάνει την καλύτερη αρχή σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Μετά τη Βουλγαρία, θα ακολουθήσει ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Πορτογαλία την ερχόμενη Κυριακή (28/08).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Χριστόφορος Λειβαδιώτης, για τους αγώνες με Βουλγαρία και Πορτογαλία έχει στη διάθεσή του τους εξής καλαθοσφαιριστές: Ζέιτ Μουόσα (Ολυμπιακός Πειραιώς), Ιάκωβος Παντελή (Πετρολίνα ΑΕΚ), Ιωάννης Γιανναράς (ΑΠΟΕΛ), Ιωάννης Πασιαλής (Κεραυνός), Κωνσταντίνος Σιμιτζής (ΑΠΟΕΛ), Μιχάλης Κουμής (ΑΠΟΕΛ), Νίκος Στυλιανού (Κεραυνός), Παναγιώτης Μάρκου (Κεραυνός), Παύλος Σταυρινίδης (ΗΠΑ), Ρομπέρτο Μαντοβάνη (Πετρολίνα ΑΕΚ), Στέφανος Ηλιάδης (Απόλλων), Φίλιππος Τίγκας (Κεραυνός), Χρίστος Λοϊζίδης (Απόλλων).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025