Για την πρώτη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Κεραυνός

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 15.12.2020
Για την πρώτη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Κεραυνός

Την πρώτη του νίκη θα προσπαθήσει να πετύχει απόψε (19:30) ο Κεραυνός κόντρα στη Νίμπουρκ από την Τσεχία για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League. Γνωρίζει όμως πολύ καλά πως θα έχει δύσκολο έργο, αφού απέναντί του θα είναι μία αρκετά ισχυρή ομάδα, η οποία έχει βλέψεις να φτάσει πολύ μακριά στον θεσμό. Η ομάδα του Στροβόλου δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πάρει κάποια νίκη στον β΄ όμιλο, παρά τη θετική εικόνα που είχε στα πρώτα παιχνίδια. Στο παιχνίδι που έγινε στην Τσεχία, ο Κεραυνός είχε χάσει εύκολα με 96-69. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cytavision Sports 5. Για την ίδια διοργάνωση, η ΑΕΚ φιλοξενείται από τη Χόλετ.


Για την Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός παίζει εντός έδρας με τη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι με την πλάτη στον τοίχο για το αποτέλεσμα. Οι πράσινοι του Γιώργου Βόβορα αυτή τη στιγμή είναι στην 15η θέση της κατάταξης, ενώ οι Μαδριλένοι στην 4η.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025