Ο ΑΠΟΠ ανακοίνωσε τον Πασιαλή στον Κεραυνό

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 14.12.2020
Ο ΑΠΟΠ ανακοίνωσε τον Πασιαλή στον Κεραυνό

Στον Κεραυνό Στροβόλου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ιωάννης Πασιαλής. Ο Κύπριος άσος μετά από εξαιρετική σεζόν συνεχίζει την κεριέρα του στον Κεραυνό, καθώς όπως φαίνεται τα δύο σωματείο ήρθαν σε συμφωνία για παραχώρηση του νεαρού άσου.


Αναλυτικά:

Με αίσθημα υπερηφάνειας και συγκίνησης, ανακοινώνουμε σήμερα τη μεταγραφή του καλαθοσφαιριστή μας Ιωάννη Πασιαλή, στην ομάδα του Κεραυνού.

Ως ΑΠΟΠ, θεωρούμε τιμή μας, να αναδεικνύονται νεαροί ταλαντούχοι καλαθοσφαιστές από την ομάδα μας και συγχαίρουμε ταυτόχρονα τον Κεραυνο για την ευκαιρία που δίνει στον Ιωάννη, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως η ένταξη του στην ομάδα, θα ενισχύσει σημαντικά τους στόχους της.

Ευχαριστούμε θερμά τον Ιωάννη μας, για την προσφορά του στον ΑΠΟΠ και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του με περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025