Πρωταθλητής Τροχοκαθίσματος ο Απόλλωνας

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 21.5.2022
Πρωταθλητής Τροχοκαθίσματος ο Απόλλωνας

Ο Απόλλωνας πήρε τον τίτλο στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Τροχοκαθίσματος 2021-22, επικρατώντας στο τρίτο παιχνίδι κόντρα στον Ήφαιστο με 51-33 και έκανε το 2-1 στη σειρά των παιχνιδιών της τελικής φάσης.


Στους προηγούμενους αγώνες ο Ήφαιστος είχε πάρει προβάδισμα με διπλό στον πρώτο αγώνα με 43-38, για να ισοφαρίσει ο Απόλλωνας με εκτός έδρας νίκη 42-40 στο δεύτερο ματς.


Στα του σημερινού αγώνα, στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με τον Απόλλωνα να έχει το προβάδισμα με έναν πόντο (10-9), ενώ ο Ήφαιστος μπήκε μπροστά με την έναρξη του δεύτερου δεκαλέπτου (10-11).


Μετά τα μισά της δεύτερης περιόδου η ομάδα της Λεμεσού πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ και μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου έφτιαξε διαφορά με διψήφιο αριθμό πόντων (22-12).


Οι «γαλάζιοι» διατήρησαν το υπέρ τους προβάδισμα και τη διαφορά ασφαλείας και στο δεύτερο ημίχρονο. Έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 34-21, ενώ στο τέλος του παιχνιδιού το σκορ ήταν 51-33.


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-9, 22-12, 34-21, 51-33

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025

Λεμεσός; Αγώνας δρόμου για το Eurobasket του 2025