Η αντίθεση των πέντε λεπτών έφερε ψυχρολουσία

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 11.12.2022
Η αντίθεση των πέντε λεπτών έφερε ψυχρολουσία

Απόγευμα Τετάρτης ο ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την παραχώρηση από την Πάφο όλων των διαθέσιμων εισιτηρίων στην κερκίδα για τους φίλους του για τον αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης». Οι γαλαζοκίτρινοι ευχαρίστησαν τους διοικούντες την παφιακή ομάδα για την απόφασή τους, που ομολογουμένως είναι… έξω από τα κυπριακά ποδοσφαιρικά πεπραγμένα. Θα μπορούσαν οι άνθρωποι να πούνε ότι είναι ντέρμπι κορυφής, θέλω να έχει η ομάδα μου όλα τα εχέγγυα υπέρ της και δεν θα «δυναμώσω» τον αντίπαλο. Όμως, προτίμησαν να δούνε το ποδόσφαιρο ως γιορτή.

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η ψυχρολουσία. Έγιναν γνωστές οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή, που τιμωρούσε τέσσερις ομάδες (ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Απόλλωνα και ΑΕΛ) για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών στον επόμενο εκτός έδρας αγώνα. Έξω ο κόσμος από τα γήπεδα. Όλος, όχι μόνο οι ταραξίες. Δεν ήταν αποφάσεις, φυσικά, που ήρθαν στα ξαφνικά. Οι υπεύθυνοι (Αστυνομία, ΚΟΠ, αθλητικός δικαστής και λοιπά) είχαν ανοίξει αυτό το θέμα εδώ και καιρό. Δυστυχώς φθάσαμε σε αυτό το σημείο. Να διώχνουμε από το γήπεδο όλους τους φιλάθλους για τα τερτίπια και τις ψευτομαγκιές των λίγων.

Το ακόμη πιο δυσάρεστο είναι ότι δεν υπάρχει πλάνο (αυτό φαίνεται τουλάχιστον) για να βγούμε από το αδιέξοδο. Απλώς ο καθένας νίπτει τας χείρας του και πάμε παρακάτω μέχρι να βρεθεί άλλη μία ευκαιρία για να σχηματιστεί εκ νέου ο κύκλος νέων επεισοδίων που θα ακολουθήσουν νέες καταδικαστικές ανακοινώσεις και μη ανάληψης ευθυνών, με τους 100 άντε 200 ηλίθιους να κάνουν πάρτι, δρώντας ανενόχλητοι και στερώντας και από την πλειοψηφία να ζήσει όπως θέλει και αγαπά το άθλημα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!