Δεν τολμάτε κύριε Φαντάρε…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 19.6.2022
Δεν τολμάτε κύριε Φαντάρε…

Ο βοηθός γενικός γραμματέας της ΚΟΠ, όχι κανένας τυχαίος από το καφενείο της γειτονιάς, ο κ. Γιώργος Φαντάρος, βγήκε και υποτίθεται ότι μας έδωσε τροφή για σκέψη. Μας είπε ότι η Χ ομάδα με 2 εκατομμύρια έσοδα, σκεπτόμενη σωστά έκανε προϋπολογισμό 1,5 εκατομμυρίων. Η Ψ ομάδα με χρέη που τρομάζουν (μάλλον εννοεί τον ΑΠΟΕΛ) μας βομβαρδίζει καθημερινά με μεταγραφές εκατοντάδων χιλιάδων. Και διερωτάται ο κ. Φαντάρος, ο οποίος φοβάται να γράψει τα ονόματα των ομάδων, αν υπάρχουν κανονισμοί κι αν το περιβόητο financial fair play και οι διάφοροι κανονισμοί της UEFA, ισχύουν.


Διερωτάται τέλος, ο κ. Φαντάρος αν η ομάδα Χ τραγουδήσει το γνωστό άσμα, «να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες».

Το λοιπόν, αγαπητέ μου κύριε βοηθέ γενικέ γραμματέα της ΚΟΠ, το «μαλάκες» έχει καιρό που μας το είπαν, εδώ και καμιά 20αρία χρόνια, όταν ξεκίνησαν τα κριτήρια της UEFA και οι μισές ομάδες μας δεν τα πληρούσαν, αλλά τα περνούσαν βάζοντας τα δυνατά τους μέσα. Προφανώς εσύ θα τα γνωρίζεις πολύ καλύτερα από μένα. Τώρα, γιατί θυμήθηκες την ομάδα Ψ για να μας δώσεις το παράδειγμά σου, δεν κατάλαβα…

Αγαπητέ μου, κύριε Φαντάρε, σε αυτό τον τόπο δεν έχετε την τόλμη να προχωρήσετε σε τομές. Αρνείστε να δείτε την πραγματικότητα. Εδώ έχετε ολόκληρη Εθνική ομάδα να διασύρετε στα ευρωπαϊκά γήπεδα και δεν συγκινείστε. Δεν τολμάτε, αγαπητέ μου κύριε Φαντάρε, ούτε καν να διατηρήσετε τον αριθμό 12 των ομάδων για το πρωτάθλημα και τον ανεβάζετε στο 14 για να βολεύονται όλοι.

Άστε τα να πάνε κύριε Φαντάρε, είστε άτολμοι, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο…

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!