Η ευθύνη σας είναι τεράστια. Διαγωνισμό κάνετε; Ποιος θα σκοτώσει πρώτος;

ΑΓΑΘΗ ΚΛΩΝΑΡΗ Δημοσιεύθηκε 1.5.2022
Η ευθύνη σας είναι τεράστια. Διαγωνισμό κάνετε; Ποιος θα σκοτώσει πρώτος;

Και τώρα; Τι χαμπάρια; Τι έχετε να πείτε για την κατάντια μας; 20χρονος έβγαλε τους σκύλους του βόλτα απόγευμα Σαββάτου και βρέθηκε διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας! Αιτία; Επεισόδια έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» μεταξύ Ανορθωσιατών και Απολλωνιστών.


Κύριοι αρμόδιοι. Γνωρίζατε ότι οι οργανωμένοι των κυανόλευκων της Λεμεσού επέστρεψαν στα γήπεδα άρα και στα εκτός έδρας; Προφανώς. Γνωρίζατε ότι οι οργανωμένοι της «Κυρίας» θα έβλεπαν το ματς από γιγαντοοθόνη έξω από το γήπεδο; Προφανώς. Οφείλατε να το γνωρίζατε. Άλλωστε, δεν το έκρυψαν, αμφότερες οι πλευρές έβγαλαν ανακοινώσεις για τις ενέργειες τους.

Και που καταλήξαμε; Να μετατραπεί ο περιβάλλοντας χώρος σε πεδίο μάχης, με ανταλλαγή κροτίδων, πετρών και άλλων αντικειμένων. Τι θα πείτε (όποιος κι αν είναι υπεύθυνος) στους γονείς του 20χρονου; Δεν εκτιμήσατε την κατάσταση; Σας ξέφυγε; Τι διάολο θα τους πείτε;

Αν το θύμα θέλησε να σβήσει την φωτιά χωρίς να γνωρίζει ότι υπάρχει στον χώρο μολότοφ (!) ή αν του την έριξαν επίτηδες, λίγο έχει σημασία. Το αποτέλεσμα μετρά που δεν είναι άλλο από το ότι ένας 20χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του.

Οι ευθύνες σας είναι τεράστιες. Όπως και των εμπλεκομένων στα επεισόδια. Τι κερδίζετε με το να ρίχνετε επικίνδυνα αντικείμενα ο ένας του άλλου; Διαγωνισμό κάνετε; Ποιος θα σκοτώσει πρώτος; Πάντως σε ένα πράγματα έχετε δίκαιο. Στα επεισόδια έξω από τα γήπεδα, δεν μας σώζει καμία κάρτα φιλάθλου (δεν συνελήφθη κάποιος ενώ όπως και πριν την Κ.Φ ψάχνουν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης). Άλλα μέτρα χρειάζονται γι’ αυτό βρείτε τα… χθες!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Ναι, η ενοποίηση της ΕΠΑ και του Πεζοπορικού πέτυχε!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!