Μπογκαντίνοφ από τα παλιά και ασφάλεια στον άσσο
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
Δημοσιευτηκε:

Ένας 36άχρονος Μπογκαντίνοφ από τα παλιά με την 168η συμμετοχή του στην Κύπρο (140 με την φανέλα του Εθνικού), ήταν όλα τα λεφτά με την Καρμιώτισσα. Ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Πανγή αλλά και το ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στον Σέρβο Ντούσαν Μάρκοβιτς έφερε για πρώτη φορά φέτος στην εστία τον Μάρτιν Μπογκαντίνοφ.
Πήρε την φανέλα σπίτι του
Ο πολύπειρος Σκοπιανός κήπερ είπε ευχαριστώ και με την τρομερή εμφάνιση του έστειλε το μήνυμα ότι: «θα πάρω την φανέλα σπίτι μου». Με τέτοιες εμφανίσεις ούτε με αίτηση δεν βγαίνει από την ομάδα ο Μπογκαντίνοφ.
Μόνος του στην άμυνα
Με την Καρμιώτισσα ο Εθνικός για πρώτη φορά δεν δέχθηκε γκολ. Το πρώτο μηδέν παθητικό όμως οφείλεται αποκλειστικά στον τερματοφύλακα του Μάρτιν Μπογκαντίνοφ και όχι στους αμυντικούς. Η άμυνα και πάλι παρουσίασε πολλά κενά και στα άκρα αλλά και στα στόπερ, όμως ήταν εντυπωσιακός και ανίκητος ο Μάρτιν Μπογκαντίνοφ και δεν επέτρεψε παραβίαση της εστίας του.
Βλέπει ΑΠΟΕΛ
Την Δευτέρα ο Εθνικός θα πάει ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ. Ο Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ προετοιμάζει την ομάδα του για θετικό αποτέλεσμα.