Μπογκαντίνοφ από τα παλιά και ασφάλεια στον άσσο

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ

Δημοσιευτηκε:

Μπογκαντίνοφ από τα παλιά και ασφάλεια στον άσσο

Ένας 36άχρονος Μπογκαντίνοφ από τα παλιά με την 168η συμμετοχή του στην Κύπρο (140 με την φανέλα του Εθνικού), ήταν όλα τα λεφτά με την Καρμιώτισσα. Ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Πανγή αλλά και το ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στον Σέρβο Ντούσαν Μάρκοβιτς έφερε για πρώτη φορά φέτος στην εστία τον Μάρτιν Μπογκαντίνοφ. 

Πήρε την φανέλα σπίτι του

Ο πολύπειρος Σκοπιανός κήπερ είπε ευχαριστώ και με την τρομερή εμφάνιση του έστειλε το μήνυμα ότι: «θα πάρω την φανέλα σπίτι μου». Με τέτοιες εμφανίσεις ούτε με αίτηση δεν βγαίνει από την ομάδα ο Μπογκαντίνοφ.    

Μόνος του στην άμυνα

Με την Καρμιώτισσα ο Εθνικός για πρώτη φορά δεν δέχθηκε γκολ. Το πρώτο μηδέν  παθητικό όμως οφείλεται αποκλειστικά στον τερματοφύλακα του Μάρτιν Μπογκαντίνοφ και όχι στους αμυντικούς. Η άμυνα και πάλι παρουσίασε πολλά κενά και στα άκρα αλλά και στα στόπερ, όμως ήταν εντυπωσιακός και ανίκητος ο Μάρτιν Μπογκαντίνοφ και δεν επέτρεψε παραβίαση της εστίας του. 

Βλέπει ΑΠΟΕΛ

Την Δευτέρα ο Εθνικός θα πάει ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ. Ο Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ προετοιμάζει την ομάδα του για θετικό αποτέλεσμα.