Πάνω από τον Κβιλιτάια ο Μπάμπιτς - Αυτοί που σκοράρουν πιο συχνά

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 30.12.2020
Πάνω από τον Κβιλιτάια ο Μπάμπιτς - Αυτοί που σκοράρουν πιο συχνά

Aπέναντι στον Ολυμπιακό ο Μάτκο Μπάμπιτς της ΑΕΛ σκόραρε το πέμπτο του γκολ στο πρωτάθλημα και δείχνει παιχνίδι με το παιχνίδι πως η επαφή του με τα δίχτυα είναι εξαιρετική, παρόλο που το γκολ που σημείωσε στο ματς της Δευτέρας ήρθε από την άσπρη βούλα.


Από τους παίκτες που έχουν πετύχει από πέντε γκολ και πάνω στον φετινό μαραθώνιο, έχει παίξει τα πιο λίγα λεπτά και η συχνότητα με την οποία σκοράρει είναι η μεγαλύτερη από κάθε άλλον παίκτη του πρωταθλήματός μας (από όσους έβαλαν περισσότερα από τέσσερα γκολ).


Συγκεκριμένα, ο Κροάτης επιθετικός των γαλαζοκιτρίνων αγωνίστηκε συνολικά 536', κάτι που σημαίνει πως σκοράρει κάθε 107 λεπτά.


Δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο Γκιόργκι Κβιλιτάια της Ανόρθωσης, ο οποίος ναι μεν πέτυχε περισσότερα (επτά) γκολ αλλά αυτό το έπραξε αγωνιζόμενος σε 979 λεπτά. Για τον Γεωργιανό επιθετικό της «Κυρίας» η συχνότητα σκοραρίσματος είναι στα 140 λεπτά.


Τρίτος είναι ο Τόμας Βάγκνερ της Νέας Σαλαμίνας ο οποίος σκοράρει ανά 146 λεπτά. Πέτυχε πέντε γκολ σε 728 λεπτά συμμετοχής και δείχνει και αυτός πως έχει καλή επαφή με το αντίπαλο τέρμα.


Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με οκτώ γκολ, ο Μπεράτ Σαντίκ της Δόξας, είναι τέταρτος στη σχετική λίστα μιας και έπαιξε 1.228 λεπτά. Βρίσκει δίχτυα λοιπόν κάθε 161'. Ο Φινλανδός στράικερ σκόραρε τα τρία εξ αυτών από το σημείο του πέναλτι.


Την πεντάδα κλείνει ο Ιωάννης Πίττας του Απόλλωνα, ο οποίος έφθασε τα επτά γκολ, σκοράροντας στα τελευταία τέσσερα και με 1.190 λεπτά συμμετοχής έχει συχνότητα σκοραρίσματος κάθε 170 λεπτά.


Δείτε πόσο συχνά σκοράρουν οι 12 παίκτες που πέτυχαν τουλάχιστον πέντε γκολ:


255

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ