Αυτή κι αν θα είναι υπέρβαση

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 20.12.2020
Αυτή κι αν θα είναι υπέρβαση

Ο Ερμής είναι αήττητος στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, αποσπώντας βαθμούς από Ομόνοια (εκτός) και από Ανόρθωση (εντός), ενώ έφερε επίσης ισοπαλία με Δόξα (εκτός) και Πάφο (εντός).


Με τον Μαρίνο Σατσιά στον πάγκο της, η ομάδα της Αραδίππου δεν έχει γνωρίσει την ήττα, ούτε όμως και τη νίκη. Σήμερα (18:00) παίζει με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο και, όπως γίνεται αντιληπτό, ενδεχόμενο κέρδος θα απογειώσει ψυχολογικά τους φτεροπόδαρους, που με 15 βαθμούς έχουν για την ώρα μία άνεση.

Ο αντίπαλος είναι ανεβασμένος, αλλά θα εκστρατεύσει στη Λεμεσό χωρίς άγχος και πίεση. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, με την τεχνική ηγεσία να σκοπεύει να εμπιστευτεί τους ίδιους που πήραν ισοπαλία με την Ανόρθωση.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ