Θες αναβολή; Πάρ΄ την!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 18.12.2020
Θες αναβολή; Πάρ΄ την!

Σημαντική αλλαγή στο πρωτόκολλο σε σχέση με την αναβολή αγώνων. Σύμφωνα με όσα μετέφερε η ΚΟΠ στις ομάδες σήμερα, πλέον θα επιλέγουν οι ίδιες αν θα αναβληθεί ο επόμενος αγώνας τους σε περίπτωση που εντοπιστούν τέσσερις παίκτες θετικοί στον κορωνοϊό σε διάστημα εφτά ημερών.


Οι εφτά μέρες αρχίζουν να μετράνε από την ημέρα που εντοπίστηκε θετικός στον ιό ποδοσφαιριστής.


Επιπλέον, για να αναβληθεί ένας αγώνας μετά τις εφτά μέρες πρέπει σε μια ομάδα να βρίσκονται σε καραντίνα πέραν των δέκα παικτών που είναι γραμμένοι στον κατάλογο Α'.


Οι αλλαγές επί του πρωτόκολλου θα εγκριθούν από το διοικητικό συμβούλιο.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ